HOVEDRETTER
 

 

Oksekød
Boeuf bourguignonne
Flanksteak
Hvidløgsbøffer med kartofler i fad
Kalv i estragon
Kalv i rødvinssvampesauce
Pebersteak
Vikinggryde

Svinekød
Helles koteletter i fad
Hvidvinsmarinerede koteletter
Paprikagryde
Svampegullasch

Kalkun
Braiseret kalkunbryst med rosmarin
Hvidvinsbraiseret kalkunbryst med basilikum
Jettes karrykalkungryde
Kalkunbryst i rosmarin med rød pebersauce
Kalkunbryst med champignonsauce
Kalkungryde med bacon
Kalkunruller
Paprikagryde med kalkun

Kylling
Basilikumkylling
Bettinas kylling med hvidløg, timian, salvie og rosmarin
Fedtfattig grillkylling
Grillet kyllingebryst i marsalasauce
Grillet kyllingebryst med estragon og bacon
Kylling i fad med bacon og fløde
Kylling i flødesovs
Kylling i rødvin
Kylling i rødvin - Italiensk
Kylling i rødvin og cognac
Kylling med hvidløg
Kylling provencal
Kylling på amerikansk - I
Kylling på amerikansk - II
Kylling på amerikansk - III
Kylling på amerikansk - IV
Kylling på amerikansk - V
Kyllingebryst på grill med tomattærte
Ovnstegte hvidløgskyllinger
Ovnstegt kylling i rosmarin og hvidløg
Svampefondue med fjerkræ
Unghane Provencale

Andet kød
Boller i karry
Gotfredsens æggefad
Helstegt studsefilet
Krondyrfilet med svampesauce
Strudsesteaks i portvinssauce
Strudsesteaks med ost

Vegetar
Grønsagsfad
Pommesfrites i ovnen
Porre - tilbehør

Sovs
Baconsovs
Balsamisk sauce
Estragon-sennepssauce
Karrysovs
Karrysovs - mild
Persillesovs
Portvinssauce
Rød pebersauce
Rødvins-pebersovs
Rødvinssauce
Svampesauce
Whiskysovs
Whiskysovs med rosmarin

 

HOVEDRETTER

Oksekød
Svinekød
Kalkun
Kylling
Andet kød
Vegetar
Sovs