Oksekød Boeuf bourguignonne Flanksteak Hvidløgsbøffer med kartofler i fad Kalv i estragon Kalv i rødvinssvampesauce Pebersteak Vikinggryde
Svinekød Helles koteletter i fad Hvidvinsmarinerede koteletter Paprikagryde Svampegullasch
Kalkun Braiseret kalkunbryst med rosmarin Hvidvinsbraiseret kalkunbryst med basilikum Jettes karrykalkungryde Kalkunbryst i rosmarin med rød pebersauce Kalkunbryst med champignonsauce Kalkungryde med bacon Kalkunruller Paprikagryde med kalkun
Kylling Basilikumkylling Bettinas kylling med hvidløg, timian, salvie og rosmarin Fedtfattig grillkylling Grillet kyllingebryst i marsalasauce Grillet kyllingebryst med estragon og bacon Kylling i fad med bacon og fløde Kylling i flødesovs Kylling i rødvin Kylling i rødvin - Italiensk Kylling i rødvin og cognac Kylling med hvidløg Kylling provencal Kylling på amerikansk - I Kylling på amerikansk - II Kylling på amerikansk - III Kylling på amerikansk - IV Kylling på amerikansk - V Kyllingebryst på grill med tomattærte Ovnstegte hvidløgskyllinger Ovnstegt kylling i rosmarin og hvidløg Svampefondue med fjerkræ Unghane Provencale
Andet kød Boller i karry Gotfredsens æggefad Helstegt studsefilet Krondyrfilet med svampesauce Strudsesteaks i portvinssauce Strudsesteaks med ost
Vegetar Grønsagsfad Pommesfrites i ovnen Porre - tilbehør
Sovs Baconsovs Balsamisk sauce Estragon-sennepssauce Karrysovs Karrysovs - mild Persillesovs Portvinssauce Rød pebersauce Rødvins-pebersovs Rødvinssauce Svampesauce Whiskysovs Whiskysovs med rosmarin
HOVEDRETTER
Oksekød Svinekød Kalkun Kylling Andet kød Vegetar Sovs