Ingredienser (4 pers.)
ca. 1 kg kalvebov
20 g margarine
6 skalotteløg
ca. 1 tsk. salt
½ tsk. reven citronskal
2-3 små kviste estragon
½ dl vand
Sovs:
½ dl. fløde
1 tsk. maizena
estragon, kørvel, salt og peber
Tilbehør:
Kartofler og grøn salat |
Kødet kommes i en gryde i margarine.
Løgene pilles og tilsættes.
Kødet krydres med salt, citronskal og estragon.
Vand tilsættes, og låg lægges på.
Småkoger 1-1 1/4 time, til kødet er mørt.
Kødet tages op og holdes varmt.
Fløde og maizena piskes sammen og hældes i saucen.
Smages til med kørvel, estragon, salt og peber.
Kødet skæres i skiver og lægges i et fad, saucen hældes over.
Det er en særdeles velsmagende ret, som ikke kræver meget
forberedelse, kun skal der være tid til at kødet koges.
Serveres med kartofler og grøn salat til. |