Ingredienser
8-10 kyllingelår (fjern overskydende fedt på lårene) |
Kom kyllingelårene i en skål sammen med salt, peber, krydderier, hvidløg, æg og 2 ss. vand. Bland det hele rundt, så kyllingelårene bliver dækket af blandingen. Kom derefter melet i og blive ved med at blande med hænderne til lårene er blevet dækket af blandingen (tilføj evt. mere vand eller mel, hvis blandingen bliver tynd eller tør). Tænd for olien på det højeste niveau. Når olien er varm (185° C), kommes kyllingerne i og der skrues ned på middelvarme (olien skal syde ikke ryge). Steg kyllingerne i 7 minutter. Vend kyllingerne og steg endnu 7 minutter. Vend derefter kyllingerne igen og steg i 5 minutter mere. Det er vigtigt, at kyllingerne vendes, så de bliver gyldenbrune på begge sider. Tag kyllingerne op og læg dem på nogle stykker køkkenrulle, så det kan suge det overskydende olie. Server straks kyllingerne.Målene er omregnet fra amerikanske mål, så der kan være en lille forskel!
|