GOTFREDSENS ÆGGEFAD
 

 

Ingredienser (3-4 pers.)

squash, broccoli eller blomkål
margarine
salt og peber
6 æg
1 stort løg
3 tomater
4 1/2 dl mælk
2 spsk mel
Venø steaks, kalkun- eller skinkeschnitzler i strimler
rød, grøn eller gul peberfrugt
diverse krydderier efter smag
revet ost

Skær squashen i skiver og læg dem i bunden af et smurt fad. Kalkunstrimler og løg svitses på en pande, hvorefter det kommes over squashen. Skær tomaterne i skiver og læg dem over kødet. Pisk æg, mælk, mel, salt og peber samt eventuelle krydderier god sammen. Læg nu strimler af peberfrugt over tomatskiverne og hæld derefter æggemassen over. Stilles midt i en 225 grader varm ovn i ca. 30 minutter. De sidste 10 minutter med ost på. Når æggemassen er stivnet er retten færdig.

Kan serveres med flutes og salat til.

Kommentar:
Denne ret kan tilpasses efter smag og behag, derfor har jeg skrevet en del forskellige forslag på til ingredienser.