PEBERSTEAK

 

Ingredienser (1 pers.)

2 tsk. sort peber, grovmalet
175 g steak af afpudset tykstegsfile
15 g smør
1 tsk. majs- el. vindruekerneolie
2 champignon i skiver
1 spsk. cognac
2 spsk. flødeost med peberrod

Tilbehør:
kartofler
tomatbåde

Drys begge sider af steaken med peber og steg den i smør og olie (45 sek. på højeste effekt, vend steaken og steg 20-60 sek. på højeste effekt afhængigt af, hvor gennemstegt steaken ønskes). Læg champignonskiver på og pensl med lidt af saften. Steg i 20-30 sek. på højeste effekt. Læg steaken på et opvarmet serveringsfad. Kom cognac og flødeost på panden. Rør rundt og kog i 45 sek. på højeste effekt. Hæld saucen over steaken, pynt med tomatbåde og server med ovnbagte kartoffelbåde til.