Ingredienser (2 pers.)
2 røde peberfrugter
1 løg
evt. 1 skalotteløg
2-3 tsk. paprika
1 tsk. brun farin
3 dl vand
margarine til bruning
salt, peber |
Hak
peberfrugter, løg og skalotteløg Svits løg og skalotteløg i
margarinen til de bliver klare, og tilsæt paprikaen. Rør rundt så
det ikke brænder på.
Tilsæt de hakkede peberfrugter, og lad dem svitse med et øjeblik.
Tilsæt vandet, og lad det hele simre i ca. 10-15 minutter. Herefter
smages til med salt, peber og brun farin.
Saucen kan nu jævnes med almindelig meljævning efter behov. Det er
også en god idé at blende saucen lige inden den jævnes, så man
slipper for klumper af peberfrugt, og løg.
Tip:
Velegnet til spareribs og andet grillmad |