RØD PEBERSAUCE

 

Ingredienser (2 pers.)

2 røde peberfrugter
1 løg
evt. 1 skalotteløg
2-3 tsk. paprika
1 tsk. brun farin
3 dl vand
margarine til bruning
salt, peber

Hak peberfrugter, løg og skalotteløg Svits løg og skalotteløg i margarinen til de bliver klare, og tilsæt paprikaen. Rør rundt så det ikke brænder på.
Tilsæt de hakkede peberfrugter, og lad dem svitse med et øjeblik. Tilsæt vandet, og lad det hele simre i ca. 10-15 minutter. Herefter smages til med salt, peber og brun farin.
Saucen kan nu jævnes med almindelig meljævning efter behov. Det er også en god idé at blende saucen lige inden den jævnes, så man slipper for klumper af peberfrugt, og løg.

Tip:
Velegnet til spareribs og andet grillmad