HELLES KOTELETTER I FAD

 

Ingredienser (6 pers.)

4 kartofler pr. person (alt efter størrelsen)
6 koteletter
1 l. piskefløde
1 løg
ketchup (efter smag)
salt og peber

Skræl og skær kartoflerne i passende stykker (ca. 3 x 3 cm. eller hvad du selv finder passende), og kog dem i letsaltet vand til de ikke er helt rå mere (men de skal heller ikke være møre – lidt en mellemting mellem at være rå og færdigkogte).

Steg koteletterne på en pande.

Pil og skær løget i tynde ringe.

Bland fløde, ketchup, salt og peber. Kom kun ketchup i til fløden bliver lidt lyserød.

Kom koteletter, kartofler og løg i et ildfast fad og hæld flødesovsen over.

Dæk evt. fadet med stanniol og sæt det i en 200 grader varm ovn i 45-60 min.

Serveres med f.eks. tomatsalat til.  

Tip:
Du kan også lægge ca. 8 skriver bacon oven på retten, inden du sætter den i ovnen. Det smager også himmelsk.