Ingredienser (2 pers.)
2 stk. kyllingebrystfileter (uden skind og ben)
½ porre
1 tsk. basilikum
1 spsk. hakket persille
½ tsk. timian
2 tsk. hvedemel
1 dl vand
½ terning hønsebouillon
3 spsk. syrnet fløde 9%
salt og peber |
Læg
kyllingefileterne i et ovnfast fad, drys med salt og peber, og kom
lidt vand ved.
Stil det i ovnen ved 200 grader 30-35 minutter.
Når der er ca. 15 minutter tilbage af tiden, skæres porren i fine
strimler og svitses kort på en pande.
Krydderurterne tilsættes.
Mel og vand rystes godt sammen og tilsættes.
Bouillonterningen smuldres i, og det hele koger ved svag varme ca. 5
minutter.
Rør syrnet fløde i, og giv saucen et opkog.
Ved servering hældes saucen over kyllingefileterne.
Serveres med kartofler eller ris. |