Ingredienser
1 lørdagskylling
2 spsk. salt
1 spsk. sort peber
¼ tsk. hvidløgssalt
¼ tsk. gurkemeje
1 tsk. bouillon (pulver)
¾ tsk. karry
¾ tsk. løgpulver
¾ tsk. tør sennep
¼ tsk. nellike
4 kopper mel
2 hele æg |
Bland alle ingredienser sammen.
Rør æggene ud i en skål sammen med 2 kopper vand.
Del lørdagskyllingen i mindre stykker, så der bliver ca. 10-12
stykker i alt.
Vend kyllingestykkerne æggeblandingen og lad dem tørre.
Efter ca. 5 min når kyllingestykkerne virker tørre (vigtig), skal de
"æltes" godt ind i melblandingen.
Kyllingestykkerne steges i en frituregryde 3-4 stykker af gangen til
de er gyldenbrune (ca.3 min).
Kom derefter kyllingestykkerne i ovnen i 60 min. ved 150°. |