SVAMPEGULLASCH

 

Ingredienser (4 pers.)

250 g champignons i halve
1 dåse flåede tomater
½ l. 8% syrnet fløde (kan koges)
1 dl sødmælk
2 store løg, hakket groft
1 grøn peberfrugt, skåret i tern
400 g svinekød i tern, uden synligt fedt
1 oksekøds bouillonterning
ca. 2 tsk. paprika
salt og peber
3 skiver kalkunbacon
evt. lidt maizena til jævning

Tilbehør:
300 g pasta

Kødet svitses, løgene tilsættes og svitses til de er blanke, drys bouillonterning i.
Tilsæt peberfrugt, champignons og drys med paprika (ca. 2 tsk.).
De flåede tomater hældes over, kog op.
Derefter tilsættes den syrnede fløde og mælken rørt op med maizena.
Smag til med salt og peber.
Kog op, lad simre i ca. 20 min (mens du koger pastaen).

Serveres med pasta til.