KYLLING PÅ AMERIKANSK - II

 

Ingredienser

1 pisket æg
2 kopper mælk (ca. 475 ml.)
2 kopper mel (ca. 220 g.)
4 tsk. salt
2 tsk. peber
1 tsk. det 3. krydderi (smagsforstærker)
6 kopper olie (ca. 1,3 l.)
2 kyllinger (med skind, hver skåret i 6 stykker)

Bland æg og mælk i en lille skål.

I en ny skål blandes de resterende 4 tørre ingredienser (mel, salt, peber og det 3. krydderi).

Dyp derefter kyllingestykkerne først i mælkeblandingen og derefter i melblandingen, så stykkerne bliver helt dækket.

Varm olien op til mellem varme og kom 4-5 stykker kylling i af gangen. Frituresteg stykkerne til de er gyldenbrune. Tag stykkerne op og lad dem dryppe af på noget køkkenrulle. Gentag med resterede stykker kylling.

Målene er omregnet fra amerikanske mål, så der kan være en lille forskel!