KALKUNBRYST I ROSMARIN OG RØD PEBERSAUCE

 

Ingredienser (4 pers.)

750 g kalkunbryst, hel
salt
friskkværnet peber
rosmarin frisk hakket eller tørret

Rød pebersauce:
1 rød peber i store tern
1 tsk. olivenolie
2 spsk. hønsebouillon
1½ dl. hvidvin
2 spsk. maizena
1 kvist frisk timian
salt og friskkværnet peber

Tilbehør:
Grøn Fettuccine

Bland salt peber og rosmarin.
Drys det på kalkunbrystet.
Pak brystet ind i stanniol.
Steg pakken i ovnen ved 160 grader i ca. 1 time.
Eller til kødet er 70 grader.
Lad kødet trække mindst en halv time.

Sauter peberfrugterne i olien ved høj varme i 2 minutter.
Tilsæt hønsebouillon og hvidvin.
Kog til peberfrugterne er møre, ca. 10 minutter.
Blend til en glat sauce.
Jævn saucen med maizenamel udrørt i lidt vin.
Kog saucen igennem i 2 minutter.
Smag til med timian salt og peber.

Server kalkunbrystet udskåret i tynde skiver med pebersaucen, friskkogt pasta og brød til.