KYLLING PÅ AMERIKANSK - III

 

Ingredienser

ca. 50 g. Good Seasons Italian Dressing Mix
3 ss. mel
2 tsk. salt
½ dl. citronsaft
2 ss. smeltet smør
230 ml. mælk
1 kylling (skåret i stykker)
170 g. pandekagepulver
1 tsk. paprika
½ tsk. salvie
¼ tsk. peber
Olie til stegning

Good Seasons Italian Dressing Mix:
1 ss. hvidløgssalt
1 ss. løgpulver
1 ss. sukker
2 ss. tørret oregano
1 tsk. sort peber
1/4 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret basilikum
1 ss. tørret persille
1/8 tsk. sennepspulver
1½ tsk. kyllingebouillon pulver
1 tsk. mælkepulver
¼ tsk. sellerisalt
2 ss. krydret salt
1 ss. tørret/knust citronskal

Lav en pasta af halvdelen af den italienske dressing, mel, salt, citronsaft og smør. Smør blandingen på kyllingestykkerne, og sæt kyllingen i køleskabet i nogle timer.

Dyp derefter kyllingestykkerne i mælk, derefter pandekagepulveret og til sidst i resten af den italienske dressing.

Brun først stykkerne og læg dem derefter i et ildfastfad, der har lidt olie i bunden. Hæld den resterede mælk over stykkerne, dæk med sølvpapir og stil fadet i ovnen i en time ved 170 grader. Tag derefter sølvpapiret af, og giv kyllingen 10-15 min. ved 200 grader til de er gyldne og sprøde.

Good Seasons Italian Dressing Mix:
Bland alle ingredienserne sammen og si dem, så der ikke kommer store stykker med. Blandingen kan holde i 4-5 måneder.

Færdigblandingen: ca. 100-120 gram.

Målene er omregnet fra amerikanske mål, så der kan være en lille forskel!