KYLLINGEBRYST PÅ GRILL MED TOMATTÆRTE

 

Ingredienser

Kylling:
4 stk. kyllingebryst u/skind og ben
1-2 fed hvidløg
8 tynde skiver bacon

Tomattærte:
130 g hvedemel
50 g grahamsmel
75 g smør
1 tsk. salt
2 spsk. koldt vand
2 løg
1 fed hvidløg
25 g smør
5 tomater
2 æg
200 g hytteost
1/2 spsk. timian
salt og peber
75 g reven ost

Kylling:
Tør kyllingebrysterne og gnid dem med overskårne hvidløg. Kom bacon rundt om og sæt fast med tandstikker. Grill dem møre 6-7 min. på hver side.

Tomattærte:
Bland de to slags mel med saltet. Smuldr smørret i og saml dejen med vand. Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Forbages ved 200 gr. i 10 min.
Hak løgene og steg dem i smør med presset hvidløg. Fordel løgene på den forbagte tærtebund. Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på løgene. Æg piskes sammen med hytteost, timian, salt og peber, hældes over tærten. Drysses med reven ost og bages i ca. 25 min. v/200°.

Tilbehør:
Grøn salat med dressing.