Ingredienser
Kylling:
4 stk. kyllingebryst u/skind og ben
1-2 fed hvidløg
8 tynde skiver bacon
Tomattærte:
130 g hvedemel
50 g grahamsmel
75 g smør
1 tsk. salt
2 spsk. koldt vand
2 løg
1 fed hvidløg
25 g smør
5 tomater
2 æg
200 g hytteost
1/2 spsk. timian
salt og peber
75 g reven ost |
Kylling:
Tør kyllingebrysterne og gnid dem med overskårne hvidløg. Kom bacon
rundt om og sæt fast med tandstikker. Grill dem møre 6-7 min. på
hver side.
Tomattærte:
Bland de to slags mel med saltet. Smuldr smørret i og saml dejen med
vand. Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Forbages ved 200 gr.
i 10 min.
Hak løgene og steg dem i smør med presset hvidløg. Fordel løgene på
den forbagte tærtebund. Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på
løgene. Æg piskes sammen med hytteost, timian, salt og peber, hældes
over tærten. Drysses med reven ost og bages i ca. 25 min. v/200°.
Tilbehør:
Grøn salat med dressing. |