KALKUNGRYDE MED BACON

 

Ingredienser (2 pers.)

30 g bacon
200 g kalkunschnitzel skæres i små tern
1 porre i ringe
2 gulerødder i skiver
100 g champignoner
1 dåse hakkede flåede tomater
1 fed presset hvidløg
1 tsk. paprika
1 knsp. chilipulver
salt
evt. 1 spsk. maizena og ½ dl vand

Tilbehør:
Pasta penne (200 g.)

Skær bacon i tern, svits det let og hæld fedtet fra.
Tilsæt porre, gulerødder, champignon og kalkunkød.
Lad det snurre sammen med baconen i ca. 5 min.
Tilsæt hvidløg, tomater, salt, krydderier og lad det småkoge i 10-15 min.
Retten kan evt. jævnes med 1 spsk. Maizena rørt ud i 1/2 dl vand.

Hvis 200 g pasta er for meget, kan mængden af pasta bare reduceres.