Ingredienser (3 pers.)
3 magre svinekoteletter
Marinade:
1 finthakket løg
3 laurbærblade
1 tsk. friske timian blade
1 dl hvidvin
1 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
½ dl vand
Sauce:
2½ dl økologisk skummetmælk
1 spsk. maizena
Tilbehør:
3 dl ris
salat |
Ingredienserne til marinaden blandes og piskes sammen.
Koteletterne lægges i marinaden, fadet dækkes med stanniol og sættes
i køleskabet det meste af dagen.
Koteletterne duppes tør med lidt køkkenrulle og brunes på en tør
pande.
Marinaden hældes ved koteletterne og retten simrer under låg et
kvarters tid.
Maizena udrøres i lidt af mælken og hældes ved koteletterne sammen
med den resterende mælk.
Lad saucen koge op et par minutter. Retten er herefter klar til
servering.
Lad bare fedtkanten være under tilberedningen af koteletterne, det
giver smag, men skær fedtet væk inden koteletterne spises.
Serveres med ris og salat til. |