CHEESECAKE MED GRILLEDE ÆBLER

 

Ingredienser

Bund
125 g. Digestive
25 g. sukker
60 g. smør
2 tsk. kanel 

Ostefyld
4 æggehvider
4 æggeblommer
250 g. sukker
1 dl. cremefraiche 38%
1 stang vanilje
2 ss. mel
1 knsp. salt
400 g. flødeost 

Pynt
3-4 æbler
kanel
sukker

Bund
Smelt smørret langsomt. Blend kiksene og kom dem i en skål. Tilsæt sukker, kanel og smeltet smør. Fordel massen i en smurt springform og tryk den fast.

Fyld
Pisk æggeblommerne luftige med halvdelen af sukkeret. Pisk 4-5 min. Tilsæt cremefraiche, mel, salt og vanilje. Rør flødeosten blød og pisk den i til sidst. Pisk æggehviderne stive i en anden skål, kom resten af sukkeret i og pisk igen. Vend hviderne i ostemassen og fordel cremen over kiksebunden. Bag kagen ved 165 grader i ca. 1 time. Tag kagen ud og lad den afkøle til stuetemperatur.

Pynt
Skær æblerne i tynde både og læg dem i et mønster på toppen af kagen. Drys med kanel og sukker og  stil kagen i en 200 grader varm ovn til æblerne er gyldne