Ingredienser
Icebergsalat
Mager cremefraiche (9%)
Mayonnaise
Rød kaviar
Løg
Citron
Hvid peber
Pasta (penne eller skaller)
1 terning grøntsagsbouillon
Rejer i lage
Dildkviste
Flutes
Evt. krebsehaler som pynt |
Kog pasta i vand tilsat 1 terning grøntsagsbouillon og ½ spsk. olie
- koges så der stadig er bid i dem (al dente).
Mager cremefraiche, mayonnaise, kaviar, finthakket løg, lidt
citronsaft og hvid peber røres sammen (der skal mere cremefraiche i
end mayonnaise). Tilsæt den afkølede pasta og rejer, hvor lagen er
dryppet fra - vendes forsigtigt i. Stilles derefter koldt i 2-3
timer før brug.
Icebergsalat snittes fint og lægges på et fad med
rejse-/pastasalaten ovenpå. Pynt med citronbåde, lidt rød kaviar og
dildkviste. Der kan evt. også pyntes med krebsehaler.
Serveres med lune flutes og smør til.
Tip!
Cremefraiche og mayonnaise kan erstattes af fromage fraise, hvis du
ønsker en mere fedtfattig version. |