PEBERFRUGTSUPPE III

 

Ingredienser

2 røde peberfrugter
2 store løg
3-4 fed hvidløg
17 cherrytomater
Lidt frisk chili
½ l. grøntsags- eller hønsebouillon
Vand
Salt og peber
1 dl. fløde

Fyld
1-2 kyllingebryst
1 pk. bacon i skiver

Kog eller steg kyllingen og skær dem i små tern. Steg bacon og klip dem i mindre stykker. Læg begge dele til side til senere.

Skær peberfrugt og løg i store tern og svits i en stor gryde. Tilsæt de halverede tomater, chili og hakket hvidløg. Lad det simre ved svag varme i 10 minutter. Hæld bouillon i gryden og evt. vand efter behov. Lad det hele simre i 15 minutter. Blend suppen. Smag til med fløde, salt og peber. Kom kyllingestykkerne og varm igennem. Hæld evt. mere vand i, hvis suppen skal være tyndere.

Drys bacon over suppen og server med brød til.