GRØNTSAGSFAD

 

Ingredienser (4-5 pers.)

2 løg
3 gulerødder
4 mellemstore kartofler
1 peberfrugt
2 tsk. oregano
1 tsk. timian
salt, peber
olivenolie

Æggestand:
5 æg
2 dl mælk
3 spsk. hvedemel
1/2 tsk. urtesalt eller 1/4 tsk. salt
1/2 tsk. oregano
1/4 tsk. hvid peber
100 g reven ost

Grønsagerne rives groft - peberfrugten skæres i små tern. Svitses i olien, uden grønsagerne tager farve. Krydderierne tilsættes og blandingen hældes i et smurt fad. Æggestanden piskes samme og hældes over retten. Stilles i ovnen ved 200° i ca. 30 min, de sidste 15 min tildækket med folie.

Server med groft brød samt råkostsalat (f. eks. fint snittet hvidkål med appelsinbåde) til.